Transport en verzending

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

GastroDeals gebruikt diverse vervoerders voor het transporteren van uw bestelling. Kleine pakketten worden met een pakketdienst verstuurd, terwijl grotere apparatuur met een vrachtwagen bezorgd wordt.

De levering vindt plaats tot over de eerste drempel op de begane grond, het eventueel installeren en aansluiten van de apparatuur dient door de koper zelf te gebeuren.

Wanneer de bestelling wordt afgeleverd wordt er verwacht dat de ontvanger de zending controleert op schade of andere onregelmatigheden en of de bestelling compleet en juist is. Afwijkingen dienen binnen 48 uur aan GastroDeals gemeld te worden, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Retour sturen van bestellingen is alleen mogelijk als de producten niet gebruikt zijn, geheel onbeschadigd en in ongeopende originele verpakking. Artikelen die speciaal besteld zijn worden niet retour genomen. Een bestelling kan pas retour gestuurd worden nadat deze is aangemeld en hiervoor toestemming is gegeven. Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. De kosten en het risico van de retourzending zijn geheel voor de koper.

Wat zijn de verzend/transportkosten?

Bestellingen met een totale orderwaarde van €500,- of hoger worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen wij een bijdrage van €10,- aan de transportkosten.

Voor transport naar de waddeneilanden geldt altijd een toeslag. 

Neem voor levering buiten Nederland contact met ons op, dan geven we u graag een prijsindicatie van de verzendkosten. Alle genoemde bedragen exclusief BTW.

Wat is de levertijd?

Alle voorradige bestellingen zullen zo snel mogelijk worden verstuurd, in het geval van een transport met vrachtwagen nemen wij altijd telefonisch contact met u op om een levertijd af te spreken. In het geval dat uw bestelling niet geheel op voorraad is zullen we de bestelling laten wachten tot deze compleet is. Deellevering is wel mogelijk, maar in overleg, neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik afhalen?

Afhalen van uw bestelling is alleen op afspraak mogelijk.