Koken

Bakkerij vrieskasten

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Model

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Bakkerij vrieskasten

Als bakker of patissier kunt u genoegen nemen met een standaard vrieskast. Maar met een speciale bakkerij vrieskast heeft u een apparaat dat is toegespitst op uw branche. De bakkerij vrieskast geeft u de mogelijkheid om uw roosters, bakplaten en plateaus rechtstreeks in de vriezer te plaatsen. Al onze bakkersvrieskasten voldoen namelijk aan de bakkerijnorm. De bakkerij vrieskasten in ons assortiment hebben de beste prijs die u online kunt vinden. Gegarandeerd! Vindt u de vrieskast ergens anders goedkoper? Laat het ons weten en u betaalt dezelfde prijs.

Pagina
Pagina:
1

Goedkope bakkerij vrieskasten met betrouwbaarheid voorop


De prijzen voor de bakkerij vrieskasten in onze webshop zijn laag. De laagste die u op internet en daarbuiten zult vinden. De laagste prijs kunnen wij garanderen door onze efficiënte verkoop, magazijnen en levering. Maar ook door bakkerij vrieskasten groot in te kopen bij onze leveranciers, kunnen we scherpe prijzen aan onze horecaproducten geven.

Naast de prijs vinden we de kwaliteit van onze producten en goede service net zo belangrijk. Wist u dat u op al onze bakkerij vrieskasten minimaal 1 jaar garantie krijgt?

Waarom een specifieke bakkers vriezer?


Het interieur van de bakkers vriezers is ontworpen voor bakplaten. De draagrails bieden onder andere ruimte aan bakplaten van 600x400 mm en 600x800 mm.