Koken

Diepvrieskasten

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Model

Filters wissen
Pagina
Pagina:
12
Merk
Sorteren

Vrieskasten voor de horeca professional

Een compact tafelmodel vrieskast of een royale twee deurs vrieskast. U vindt in de webshop van GastroDeals vrieskasten in diverse modellen en met vele functionaliteiten. Voor een betere aanbieding hoeft u niet verder te zoeken want de laagste prijs is bij ons gegarandeerd. Net als een goede service en minimaal 1 jaar garantie op uw vrieskast. Professioneel vriezen begint bij GastroDeals.nl!

Pagina
Pagina:
12

Levering en garantie van de diepvrieskasten


Veel diepvrieskasten kunnen we uit voorraad leveren. Rechtstreeks uit onze magazijnen zal het transport naar uw horecazaak worden geregeld. Vaak zonder transportkosten. Snelle en veilige bezorging van uw diepvrieskast, daar staan wij voor!

De vriezers in ons assortiment zijn gemaakt voor jarenlang gebruik. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan kunt u terugvallen op minimaal 1 jaar garantie.

De merken vriezers


We voeren diverse merken voor onze vriezers: CombiSteel, GRAM en Liebherr. Deze vriezers voldoen aan de uiteenlopende behoeften die in de horeca aanwezig zijn.

Bij deze horeca vriezers ligt de focus op:
• Gebruiksvriendelijkheid
• Laag energieverbruik
• Lage onderhoudskosten
• Lange levensduur

Een professionele vriezer voor uw horecazaak


In een professionele vriezer kunt u levensmiddelen vele malen langer bewaren dan in een professionele koelkast. Veel horecazaken kunnen dan ook niet zonder deze vriesapparatuur. Een horeca vriezer is namelijk een handige tool om verspilling in de horecakeuken tegen te gaan. Wij bieden u een ruim assortiment met kwalitatief hoogwaardige vriezers. Allen geselecteerd op de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

Zoekt u GN vrieskasten? Deze hebben we op een aparte pagina verzameld.