Koken

Enkele wandschappen

Filters

Breedte (mm)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Rvs wandschappen: gegarandeerd laag geprijsd en uit voorraad leverbaar

Een rvs wandschap is functioneel en efficiënt. Ons assortiment bevat enkele wandschappen en dubbele wandschappen. Daarnaast kunt u kiezen uit vaste of verstelbare wandschappen van rvs. Als u de wandschappen in de webshop van GastroDeals bestelt, betaalt u gegarandeerd de beste prijs. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering want veel wanschappen worden direct af magazijn geleverd.

Pagina
Pagina:
1

Waarom kiest u voor wandschappen van GastroDeals?


GastroDeals streeft altijd naar de laagste prijs voor kwalitatief hoge producten. Dat waarderen onze klanten en dat lezen we vaak terug in reviews. De wandplanken van Creative Kitchen zijn een voorbeeld van betaalbare kwaliteit. Degelijke wandschappen van rvs die wij met de laagste prijs garantie aanbieden. We hebben een ruime voorraad wandschappen die we direct uit voorraad naar u kunnen versturen. Snelle levering behoort tot een van onze kernwaarden.

Multifunctionele opslag aan de muur met rvs wandplanken


Met een rvs wandplank heeft u ruimte voor uw voorraden zonder dat deze ruimte op uw vloer in beslag neemt. Het assortiment van GastroDeals bevat vele maten wandplanken van rvs zodat u de ruimte optimaal benut. Zowel vaste als verstelbare wandplanken behoren tot de mogelijkheden.

De voordelen van rvs wandschappen

Het gebruik van rvs in de horeca-keuken heeft vele voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen van de wandschappen van rvs voor u op een rij:
– de rvs wandschappen zijn roestvast
– het rvs is bestand tegen zuren
– het rvs heeft een lange levensduur
– de rvs wandschappen zijn eenvoudig te reinigen
– het rvs neemt geen kleur- of smaakstoffen op
– rvs wandschappen voldoen aan de HACCP eisen, in tegenstelling tot wandplanken van hout of spaanplaat.