Koken

Gastronorm vrieskasten

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Model

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

GN vrieskasten met de beste prijs-kwaliteit-verhouding

GN vrieskasten zijn een aanwinst voor uw horeca-onderneming. Ze zijn niet alleen een kei in het (in)vriezen van uw levensmiddelen maar voldoen ook aan de gastronorm standaard. Handig, want op deze manier schuif u uw gastronormbakken en -platen in de GN vrieskast, zonder ruimteverlies. Door uw GN-vrieskast in onze webshop aan te schaffen, betaalt u niet teveel. Wij geven garantie op de laagste prijs! Ook de gastronorm vrieskast zelf wordt voorzien van minimaal 1 jaar garantie.

Pagina
Pagina:
1

De beste prijs, levering en service van de gastronorm vriezers


We zijn kritisch op ons assortiment gastronorm vriezers. Net zo kritisch als u zult zijn op uw leverancier van deze horeca-apparatuur. Daarom streven wij ernaar om het elke dag beter te doen, als het gaat om de beste prijs, snelle levering en goede service.

Dit doen wij bij GastroDeals door:
• de beste prijs te garanderen
• een snelle levering (vaak uit voorraad) te verzorgen
• minimaal 1 jaar garantie op uw aankoop te geven

Strenge criteria voor gastronorm vrieskasten


Gastronorm vrieskasten komen niet zomaar in ons assortiment. Koeltechniek, betrouwbaarheid, levensduur en gebruiksvriendelijkheid zijn kernwoorden bij het samenstellen van ons assortiment. Ook de prijs is een belangrijk aspect bij de samenstelling van ons assortiment Gastronorm vrieskasten.

Benut de ruimte in uw GNvrieskast optimaal!


Alle bovenstaande GNvrieskasten zijn ontworpen voor effectieve opslag van vriezerproducten. Uw gastronorm bakken en platen plaats u er eenvoudig in. De ruimte tussen deze bakken en platen is minimaal en daardoor de benutting van de ruimte maximaal. GNvrieskasten zijn een uitkomst voor horecagelegenheden die gebruik maken van gastronormproducten.