Koken

IJsblokjesmachines

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Max. ijsprod.(kg/24h)

Koeling lucht/water

Filters wissen
Pagina
Pagina:
123
Merk
Sorteren

IJsblokjesmachines, schilferijsmachines en crescentijsmachines

Van een ijsblokjesmachine, schilferijsmachine tot crescentijsmachine, u vindt het in ons assortiment. Elk apparaat blinkt uit in zijn eigen kwaliteiten: het maken van ijsblokjes, crescentijs (halvemaanvormig), cubelet ijs, schiferijs, nuggetijs, bolvormig ijs, ster- en hartvormig ijs. De voordelen van de ijsblokjesmachine, schilferijsmachine en crescentijsmachine bij GastroDeals.nl: Laagste prijs garantie, gratis levering vanaf € 500, altijd minimaal 1 jaar garantie

Pagina
Pagina:
123

IJsblokjesmachines


In het assortiment van GastroDeals.nl vindt u een brede range ijsblokjesmachines. Een eenvoudige, kleine ijsblokjesmachine voldoen in de behoefte van kleine horecagelegenheden. Voor grotere bedrijven zijn er ijsblokjesmakers met een grote capaciteit en bulk opslag.

Wist u dat u met 1 kilo ijsblokjes voldoende heeft voor ca. 15 glazen? Zo berekent u eenvoudig de benodigde capaciteit.

Schilferijsmachines en nuggetijsmachines


Schilferijsmachines worden voornamelijk toegepast voor het koelen, transporteren en opslaan van koelingsproducten. Het schilferijs bestaat voor 70% uit ijs en voor 30% uit water.

Nuggetijsmachines produceren ijs dat meer gecomprimeerd is dan schilferijs. Het ijs is ideaal voor presentatiedoeleinden. Nuggetijs bestaat voor 80% uit ijs en 20% uit water.

Schilferijs en nuggetijs worden voor vele toepassingen gebruikt. Niet alleen horecabedrijven en cocktailbars maken gebruik van schilferijs- en nuggetijsmachines. Ook binnen de medische wereld worden deze ijsmachines toegepast.

Crescent ijsmachines


Een crescent ijsmachine produceert ijsblokjes in de vorm van een halve maan. Crescent ijs wordt veelzijdig toegepast voor het probleemloos serveren van dranken uit post-mix installaties tot het koel transporteren van vis. Een veelzijdig ijsblokjes dat niet alleen in de horeca wordt toegepast maar zelfs als hulpmiddel bij lasertherapie wordt ingezet.