Koken

IJsconservators

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Model

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Scherp geprijsde ijsconservators

De ijsconservator is uw partner in het bewaren van ijs. Middels de klep of de schuifdeksel heeft u snel toegang tot uw bevroren producten. Alle ijsconservatoren in de webshop van GastroDeals worden u tegen de laagst mogelijke prijs aangeboden. Vindt u het product elders goedkoper? Dan betaalt u bij ons dezelfde prijs. Tevens worden nagenoeg alle ijsconservators kosteloos bij uw horecabedrijf geleverd. Altijd inclusief minimaal 1 jaar garantie.

Pagina
Pagina:
1

IJsconservatoren waarbij prijs en kwaliteit centraal staanGastroDeals.nl is een prijsvechter op internet. Wij garanderen niet voor niets dat we ijsconservatoren voor de laagste prijs aanbieden.

Veel ijsconservators hebben we direct op voorraad in ons magazijn en kunnen we snel leveren. De meeste van deze producten worden kosteloos bij uw horecabedrijf geleverd. Levering vanaf € 500,- is gratis.

Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten in onze webshop aan te bieden. Dit onderstrepen we door u minimaal 1 jaar garantie op uw ijsconservator te geven.

Waar wordt een ijsconservator met (glas)schuifdeksel toegepast?IJsconservatoren met (glas)schuifdeksel zijn ideale ijsvriezers. In ijssalons cafetaria's, tankstations, restaurants en hotels is deze ijsvriezer een uitkomst voor de verkoop van verpakt ijs en schepijs.