Koken

Koel/vriescellen

Filters

Diepte (mm)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
12
Merk
Sorteren

Koelcellen en vriescellen: Uw partner voor koude opslag en vriezen

Koel- en vriescellen zijn dé oplossing om grote hoeveelheden voedingswaar en vloeistoffen op te slaan. Met een bijbehorende strokengordijn houdt u de koelte binnen. Indien gewenst kunt u passend rekwerk plaatsen om uw producten efficiënt op te slaan.

Pagina
Pagina:
12

Prefabcellen: een modulair-systeem


De koelcellen/vriescellen zijn prefabcellen en modulair opgebouwd uit losse panelen. De cellen zijn snel te monteren, eenvoudig uit te breiden en kunnen nagenoeg overal geplaatst worden. De plaatsing van de deur is variabel wat u maximale flexibiliteit biedt. Alle standaard prefab cellen worden compleet met geïsoleerde vloer geleverd waardoor energieverspilling wordt voorkomen.

Een kant en klare koelcel of vriescel die past bij uw onderneming


Het assortiment koelcellen en vriescellen van GastroDeals is afgestemd op de veilige opslag van voorraden levensmiddelen. Wij bieden u diverse standaard maten prefabcellen, die u met een vriesunit of koelunit combineert tot een professionele vriescel of koelcel. De cellen worden in kant en klare panelen geleverd welke u zelf of door een installateur kunt laten monteren. GastroDeals werkt samen met erkende installateurs. Zij kunnen de koelcel/vriescel compleet voor u opleveren.

Voor welk type onderneming is een koelkamer/vrieskamer geschikt?


Koelkamers/vrieskamers (zoals koelcellen/vriescellen ook wel worden genoemd) zijn ideaal voor supermarkten, detailhandel, hotels, horeca, farmaceutische en industriële locaties.