Koken

Koel/vriesunits

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Spanning (Volt)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Voordelige koelunits en vriesunits voor koelcel of vriescel

Een koelunit of vriesunit gebruikt u om een koel- of vriescel te laten koelen. De units verschillen in capaciteit en koeltemperatuur, zodat u zelf de gewenste koel- of vriescel kunt samenstellen. Koopt u uw koelunit of vriesunit bij GastroDeals dan kunt u rekenen op de volgende garanties: laagste prijs garantie, gegarandeerd snelle levering (vaak direct uit voorraad) en minimaal 1 jaar garantie.

Pagina
Pagina:
1

GastroDeals Garanties voor uw koelunit en vriesunit


• Koopt u uw koelunit of vriesunit bij GastroDeals? Dan verzekeren wij u de laagste prijs. Want vindt u de koel- of vriesunit ergens anders goedkoper? Dan betaalt u bij ons dezelfde prijs!

• Ook een snelle levering is gegarandeerd. Veel koelunits en vriesunits hebben we op voorraad in ons magazijn. De transportservice zorgt voor een snelle en betrouwbare levering.

• De koelunits en vriesunits in ons assortiment zijn met zorg voor u uitgezocht. Onverhoopt kan er toch wat mis zijn met het apparaat. Daarom bieden wij u minimaal 12 maanden garantie zodat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw koel/vriesunit.

Koelunits en vriesunits t.b.v. koel/vriescel


De koel/vriesunits worden aan de buitenkant van de koel/vriescel gemonteerd. Hier bevindt zich ook de bediening van de wandunit. De koelunits en vriesunits kunnen gecombineerd worden met de koelcellen en vriescellen uit ons assortiment.