Koken

Koelkasten

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Model

Filters wissen
Pagina
Pagina:
12345
Merk
Sorteren

Horeca koelkasten voor de veeleisende professional

Al onze horeca koelkasten kunnen uw levensmiddelen koel en veilig bewaren. Maar wat maakt een professionele koelkast voor uw horecabedrijf ideaal? Met tientallen verschillende modellen op voorraad, vindt u in de webshop van GastroDeals de koeling die aansluit bij uw wensen. U heeft ruime keuze uit merken als Liebherr, CombiSteel en Gram. Altijd voor een scherpe prijs!

Pagina
Pagina:
12345

Scherp geprijsde koelkasten


Naast het ruime assortiment bent u in onze webshop verzekerd van gegarandeerd lage prijzen. U hoeft niet te onderhandelen voor een goedkope koelkast, want wij bieden u standaard tot vele honderden euro's korting. Dit geldt voor zowel een grote horeca koelkast als een minibar en alles wat daar tussen zit. U profiteert altijd van maximaal voordeel!

Snelle levering en service voor uw koeling


Bestellen doet u veilig en eenvoudig online. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering uit onze magazijnen en gebruiken onze eigen transportservice. Ook na levering kunt u rekenen op onze service want de koelkasten zijn voorzien van minimaal 1 jaar garantie.

Zoveel koelingen, zoveel toepassingen


Om ervoor te zorgen dat u de juiste koeling koopt, kunt u zich de volgende vragen stellen:
• Zoek ik een koelkast met een grote of kleine koelinhoud?
• Welke ruimte heb ik beschikbaar?
• Zoek ik een variant met één-, twee- of drie- (glazen)deuren?
• Is het handig als de koeling roosters of lades heeft?
• Kies ik voor een geforceerde of statische koelkast?

Het type koelkast dat in ons assortiment het meest voorkomt is de enkeldeurs koelkast van roestvrij staal voorzien van roosters. RVS is robuust en duurzaam waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Daarnaast heeft het metaal uitstekende hygiënische eigenschappen wat het reinigen en onderhouden vereenvoudigt.