Koken

Koelwerkbanken

Filters

Breedte (mm)

Hoogte (mm)

Spanning (Volt)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
12
Merk
Sorteren

Koelwerkbanken voor de professional

Voor het bereiden, bewerken en bewaren van levensmiddelen is een koelwerkbank ideaal. Tijdens het bereiden heeft u uw gekoelde producten altijd bij de hand. Afhankelijk van uw behoefte leveren we diverse maten gekoelde werkbanken. Ook een koelwerkbank met spoelbak of glasopstand behoort tot de mogelijkheden. Als u uw keuze heeft gemaakt, bestelt u de werkbank voordelig via de webshop. De laagste prijs is gegarandeerd net zoals een snelle levering.

Pagina
Pagina:
12

Onze garanties bij de aanschaf van een koelwerkbank:


• Een gekoelde werkbank van hoge kwaliteit
• Altijd 1 jaar garantie
• Snelle levering van de koelwerkbank
• Gratis geleverd

Een koelwerkbank voor elk type keuken


U heeft beperkte ruimte en wilt deze maximaal benutten. Dan is een compacte 2-deurs koelwerkbank voor uw horecabedrijf een uitkomst. U combineert twee functies op één vloeroppervlak: het bereiden van eten en het gekoeld bewaren van levensmiddelen. Maar ook als u meer werk- en koelruimte nodig heeft is een koelwerkbank onmisbaar. U kiest dan eerder voor een 3-deurs werkbank.

Gekoelde werkbanken: hygiëne en gebruiksgemak


RVS wordt in de horecakeuken veelvuldig toegepast. Ook de gekoelde werkbanken in ons assortiment zijn van roestvrijstaal vervaardigd. U kunt niet alleen rekenen op een lange levensduur maar ook als het gaat om gebruiksgemak blinkt het metaal uit. RVS is eenvoudig en snel te reinigen. Kortom, een RVS koelwerkbank is zowel een duurzaam als praktisch onderdeel in de horeca- en grootkeuken.