Koken

Opzetkoelvitrines

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Model

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Koel presenteren met opzetkoelvitrines

U wilt uw producten koel bewaren maar ook mooi presenteren? Dan maakt u met een opzetkoelvitrine een goede keuze. Een gekoelde opzetvitrine met legroosters geeft u flexibiliteit qua indeling. Een opzet koelvitrine voor GN-bakken zorgt juist voor efficiëntie. Het assortiment opzetkoelvitrines van GastroDeals heeft deze variëteit. De scherpste prijzen en snelle levering zijn daarbij gegarandeerd.

Pagina
Pagina:
1

Lage prijzen, snelle levering


U kunt wachten tot een opzet koelvitrine ergens in de aanbieding is. Maar waarom zou u dat doen als het bij GastroDeals altijd sale is? We stunten met de prijs maar niet met onze service. De koelingen worden inclusief 1 jaar garantie geleverd.

Wij begrijpen als geen ander dat u uw opzetkoeling snel in gebruik wilt nemen. Nadat u heeft besteld gaan we direct voor u aan de slag. De opzetvitrine wordt rechtstreeks uit ons magazijn geleverd. Geen extra schakels en dat werkt wel zo snel!

Gekoelde opzetvitrines: presenteren en koelen in één


Wat wilt u in een gekoelde opzetvitrine bewaren? Salades, broodjes, dranken of gebak? Mogelijkheden te over! Levensmiddelen zijn in een opzetkoelvitrine niet alleen veilig gekoeld maar worden ook mooi gepresenteerd.

Opzet koelvitrines voor GN bakken


GN bakken, de standaard in de horeca- en grootkeuken, plaatst u eenvoudig in een opzet koelvitrine van CombiSteel. Afhankelijk van uw behoefte kiest u voor een vitrine waar 5, 6, 7 of 9 GN bakken in passen. De gekoelde opzetvitrines zijn geschikt voor 1/4 of 1/3 GNbakken. De koelvitrines worden exclusief de gastronormbakken geleverd.