Koken

Saladettes

Filters

Breedte (mm)

Hoogte (mm)

Spanning (Volt)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Een ruim assortiment saladettes

Met een saladette heeft u uw verse ingrediënten altijd bij de hand. De koeling van de saladette houdt uw ingrediënten vers, terwijl u op het werkblad uw gerechten bereidt. Het assortiment van GastroDeals bevat een brede range saladettes. Welke saladette u ook kiest, u kunt rekenen op de beste prijs. Gegarandeerd! Daarnaast zorgen wij voor gratis levering en één jaar garantie.

Pagina
Pagina:
1

Saladettes voor de laagste prijs, dit garanderen wij!


De saladettes die u in onze webshop koopt zijn altijd lager geprijsd dan onze concurrenten. Hoe we deze lage prijzen kunnen realiseren? We hebben geen dure showrooms, kopen groot in bij leveranciers en leveren rechtstreeks vanuit een efficiëntie ingericht magazijn.

Komt u het product ergens anders toch goedkoper tegen? Dan betaalt u bij ons dezelfde prijs!

RVS saladettes: Kwaliteit en gebruiksgemak


De saladettes in ons assortiment zijn vervaardigd van roestvaststaal (RVS). Dit kwalitatief hoogwaardige materiaal is niet alleen duurzaam maar heeft ook uitstekende hygiënische eigenschappen. De afgeronde hoeken van de saladettes maken van schoonmaken een koud kunstje.

Bij GastroDeals staan achter de kwaliteit van onze producten. Niet voor niets voorzien we deze altijd van één jaar garantie.

Groot aanbod saladières


U bent opzoek naar een saladière. Maar welke saladière kunt u het beste kopen voor uw horecabedrijf? GastroDeals biedt u een ruim assortiment. Maak uw keus uit:
• saladières met gebogen glas
• saladières met of zonder afdekplaat
• saladières met 2 of 3 deuren

De saladettes zijn geschikt voor het plaatsen van gastronormbakken.