Over GastroDeals

Wie is GastroDeals?

GastroDeals is een professionele organisatie die gericht is op het goedkoop, snel en betrouwbaar leveren van horeca apparatuur en is een samenwerking van enkele grootkeukenbedrijven die samen meer dan 50 jaar ervaring in de branche hebben.

De voorraden van GastroDeals zijn zeer groot te noemen en alles is in eigen magazijn opgeslagen, waardoor er geen afhankelijkheid van importeurs of distributeurs is.

Vanwege het feit dat GastroDeals haar producten niet per stuk, maar in zeer grote aantallen rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt, kunnen de prijzen voor u laag blijven. Ook zijn er geen showrooms met bijbehorende verkopers, maar is alles alleen in onze webshop te vinden. De kostenbesparing die hiermee gerealiseerd wordt is direct in de verkoopprijzen verwerkt.

Vragen en service

Natuurlijk vinden we het wel belangrijk om uw vragen te kunnen beantwoorden, daarom zijn we tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar. Verder staan we u ook via email heel graag te woord.

Ook technische vragen over onze apparatuur kunnen door onze productspecialisten worden beantwoord. Voor het vervoer hebben we contracten met verschillende vervoerders die uw bestelling veilig en snel op locatie brengen.

GastroDeals verkoopt alleen aan bedrijven, stichtingen en overheid. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

GastroDeals BV
Verlengde Gildenweg 20
8304BK Emmeloord
KvK: 57562946