Koken

Shockkoelers

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Shockerend lage prijzen voor shockkoelers

Met een shockkoeler bevriest u voedsel snel tot in de kern. Het is de beste manier om levensmiddelen in een korte tijd veilig te bevriezen. Smaak en kleur blijven maximaal behouden en bacteriën krijgen geen kans zich te ontwikkelen. Betaal niet teveel voor uw shockkoeler! GastroDeals hanteert de laagste prijzen online. Vindt u de shockkoeler bij een concurrent toch goedkoper? Dan betaalt u bij ons dezelfde prijs. Daarnaast staan wij garant voor snelle levering en minimaal 1 jaar garantie.

Pagina
Pagina:
1

Garantie en service voor uw shockvriezerDe shockvriezers in ons assortiment zijn met zorg uitgezocht. We kijken scherp naar de prijs maar ook garantie staat bij ons centraal. Alle shockvriezers en andere horeca-apparaten worden voorzien van minimaal 1 jaar garantie.

Kiest u voor een shockkoeler of een diepvrieskast?U wilt uw producten invriezen. Dan heeft u de keus uit een shockkoeler en een diepvrieskast.

We zetten de overeenkomsten en verschillen voor u op een rij:
• De afmetingen van een shockkoeler en diepvrieskast zijn vaak gelijk
• Shockkoelers vriezen levensmiddelen versneld in bij -40°C, terwijl een diepvrieskast vriest bij maximaal -28°C
• Doordat een shockkoeler snel vriest, is kleur- en smaakverlies minimaal. Ook de bacteriële ontwikkeling wordt tot een minimum beperkt.
• Door het gebruik van een shockkoeler zijn de ijskristallen die in een product ontstaan vele malen kleiner dan bij het gebruik van een diepvrieskast. Cellen in het product blijven behouden en verlies van vocht bij het ontdooien is minder.
• Een diepvrieskast is bestemd voor opslag, een shockkoeler niet.

Naast shock koelers heeft GastroDeals ook snelkoelers in het assortiment.

GRAM ShockkoelersDe shockkoelers van GRAM zijn ontwikkeld voor de veeleissende professionele keuken. GRAM staat voor energiezuinig koelen en vriezen. Met een GRAM shockkoeler vriest u snel levensmiddelen in.