Koken

Sorbetières

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Type

Spanning (Volt)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
1
Merk
Sorteren

Sorbetières: perfectie voor de laagste prijs

Met sorbetières produceert u professioneel schepijs. De sorbetières in ons assortiment zijn eenvoudig in gebruik en leveren sorbetijs en yoghurtijs van professionele kwaliteit. De sorbetière is een uitkomst voor de horeca. Als u uw sorbetière aanschaft via GastroDeals.nl bent u verzekerd van: De laagste prijs. Snelle levering (vaak direct af magazijn). Minimaal 1 jaar garantie. Gratis verzending vanaf € 500,-.

Pagina
Pagina:
1

Gegarandeerd de laagste prijs voor uw ijsbereidingsmachineU wilt niet teveel betalen voor uw ijsbereidingsmachine. Daarom garanderen wij de laagste prijs. Vindt u de ijsmachines elders goedkoper? Dan betaalt u bij ons dezelfde prijs.

Bij GastroDeals.nl is goedkoop geen duurkoop. Alle ijsbereidingsmachines worden voorzien van minimaal 1 jaar garantie.

De Musso IJsmachine, voor echt Italiaans ijs


Musso is een Italiaanse fabrikant van professionele ijsmachines. De ijsmachines van Musso hebben reeds de weg gevonden naar de meest prestigieuze restaurants en ijssalons over de hele wereld. Niet voor niets staat de Musso ijsmachine garant voor professioneel ijs.

Van de Musso IJsmachines kunt u niets minder dan Italiaanse top kwaliteit verwachten.

Omdat geen horecabedrijf gelijk is: Diverse soorten sorbetières


Een sorbetière voor een ijssalon vergt een andere capaciteit dan een ijsmachine voor een restaurant. Daarom hebben we ons assortiment samengesteld uit sorbetières met een capaciteit van 3 tot 10 liter per uur. De zelfvriezende ijsmachines hebben een geïntegreerd koelsysteem. Diverse soorten ijs kunnen achter elkaar gemaakt worden. De sorbetières zijn volledig vervaardigd van rvs.