Doorschuifvaatwassers

Met een doorschuifvaatwasser is uw vuile vaat binnen enkele minuten blinkend schoon. De krachtige en korte wascyclus wast de vuile vaat razendsnel af. Vooral in combinatie met een aan- en afvoertafel wordt het wegwerken van de vuile vaat een koud kunstje. Bekijk ons assortiment doorschuifvaatwassers en profiteer van onze scherpe prijzen.

Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
 1. Doorschuifvaatwasser PL30
  El. vermogen(kW) : 9.5
  Boilervermogen (kW) : 6
  Aantal korven/uur : 60-30
  was €4,513.30 Special Price €3,386.79 €2,799.00
 2. Doorschuifvaatwasser PL30E
  El. vermogen(kW) : 12.5
  Boilervermogen (kW) : 6
  Aantal korven/uur : 60-30-20
  was €4,658.50 Special Price €3,495.69 €2,889.00
 3. Doorschuifvaatwasser ENT DS-400
  El. vermogen(kW) : 11.3
  Boilervermogen (kW) : 8
  Aantal korven/uur : 72
  was €2,879.80 Special Price €2,159.85 €1,785.00
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page

Ervaar het gemak van een doorschuifvaatwasser

In iedere professionele keuken is het een drukte van jewelste. Doorlopend komt vuile vaat de keuken binnen dat binnen no-time afgewassen moet worden. Stelt u zich eens voor hoe chaotisch het in de keuken wordt zonder schone borden en glazen. Onvoorstelbaar toch? Met een doorschuifvaatwasser bent u verzekerd van een schone vaat in slechts enkele minuten! Schuif de vaat na het afspoelen in de vaatwasser en doe de klep dicht. Uw vaat wordt nu op een temperatuur van 60 º C graden afgewassen. Na de wasbeurt schuift u de schone vaat weer uit de vaatwasser. De doorschuifvaatwasser is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de strenge hygiëne eisen die binnen de horeca worden gesteld. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig en snel uit onze voorraad.

Maximale efficiëntie met aan- en afvoertafels

Om nóg efficiënter en sneller te werken, raden wij aan om gebruik te maken van aan- en afvoertafels. Zo kan de vaat direct na het afspoelen de doorschuifvaatwasser in geschoven worden. Is de vaat klaar? Via de afvoertafel wordt het opruimen een koud kunstje. Daarnaast wordt er op deze manier ergonomisch gewerkt omdat uw personeel vrijwel niks hoeft te tillen.

Alles voor de professionele spoelkeuken

Met een groot assortiment horeca apparatuur, hebben wij alles voor de professionele spoelkeuken. Van verschillende soorten horeca vaatwassers tot vaatwaskorven en vaatwasmiddel.
Bestelt u in onze webshop? Dan profiteert u van onze vele voordelen. Onze prijzen houden wij laag door groot in te kopen. Het voordeel dat we hiermee halen, rekenen wij direct door in onze verkoopprijzen. Bij bestedingen vanaf 50,- leveren wij gratis en minimaal met één jaar garantie. Daarnaast ben u verzekerd van een snelle levering. Onze apparatuur leveren wij direct uit voorraad. U kunt dus snel van uw doorschuifvaatwasser gebruik maken.