Koken

Werktafels

Filters

Breedte (mm)

Diepte (mm)

Hoogte (mm)

Filters wissen
Pagina
Pagina:
123
Merk
Sorteren

Werktafels van rvs voor horeca en professionals

Kleine en grote werktafels, een werktafel met of zonder bodemschap en rvs werktafels voorzien van kastruimte. Kortom een werktafel die aansluit bij de wensen van uw groot- of horecakeuken zult u in de webshop van GastroDeals zeker vinden. Als u de juiste rvs werktafel eenmaal heeft gevonden, dan kunt u rekenen op de zekerheden die het kopen in de webshop van GastroDeals met zich meebrengt: laagste prijs garantie, snelle levering (vaak af magazijn en gratis v.a. € 500,-) en minimaal 12 maanden garantie.

Pagina
Pagina:
123

De garanties van GastroDeals ook voor uw werktafel


Wist u dat wij bij GastroDeals werken met garantie op de laagste prijs? En dat we een enorm magazijn hebben zodat we ook de rvs werktafels uit voorraad kunnen leveren? Dat u daarom uw bestelling snel geleverd heeft? En dat deze is voorzien van minimaal 1 jaar garantie? Gegarandeerd!

Het voordeel van een werktafel van rvs


Werktafels van rvs zijn sterk, duurzaam, hygiënisch, eenvoudig te reinigen en het materiaal neemt geen stoffen, geuren en smaken op. Niet voor niets hebben roestvrijstalen werktafels in bedrijven waar voedsel wordt bereid, zoals de horeca, de voorkeur. De rvs werktafels zijn voorzien van rvs stelvoetjes waardoor de werktafels ook op een minder gladde ondergrond stevig staan.