Horeca vaatwassers

Een goede horeca vaatwasser mag absoluut niet ontbreken in de professionele keuken. Door de korte en krachtige was cyclus is de vaat binnen no-time weer blinkend schoon. De horeca vaatwassers in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik en verkrijgbaar als voorlader of doorschuifvaatwasser. Altijd snel geleverd en de scherpste deals.


Breed aanbod horeca vaatwassers

In ons assortiment is een ruim aanbod professionele vaatwassers te vinden geschikt voor intensief gebruik en daarmee ‘horeca-proof’. Anders dan de vaatwasser voor thuis, hebben horeca vaatwassers een zeer krachtige en korte was cyclus. De vuile vaat is binnen slechts enkele minuten weer blinkend en hygiënisch schoon. Wel zo handig. Borden, glaswerk en bestek kunnen snel weer gebruikt worden. Wij leveren professionele vaatwassers in verschillende modellen: de voorlader en doorschuifvaatwasser.

Doorschuifvaatwassers
De spoelkeuken staat bijna nooit stil. Vuile vaat vindt zijn weg continu terug naar de keuken. Vooral op piekmomenten is het belangrijk om de vaat efficiënt en snel weg te werken. De doorschuifvaatwasser is in combinatie met een spoeltafel of aan- en afvoertafel de meest efficiënte manier om de vaat weg te werken. Na het afspoelen, kan de vuile vaat eenvoudig doorgeschoven worden in de vaatwasser. Sluit vervolgens de kap en laat de vaatwasser het werk doen. Geen zwaar til werk dus! De meest gebruikte horeca vaatwasser is een doorschuifvaatwasser vanwege de vele voordelen. Kortom: met deze krachtige en professionele vaatwasser zit je altijd goed.

Voorlader vaatwasser
Bij een voorlader vaatwasser wordt de vuile vaat via de voorkant in de vaatwasser geplaatst. Door het compacte model, kan de voorlader mooi weggewerkt worden onder een counter. Het model is ook op pootjes verkrijgbaar. Deze professionele vaatwasser heeft een krachtige was cyclus en werkt de vuile vaat snel weg. TIP: tillen voorkomen? Plaats de voorlader dan wat hoger op een stevige werktafel of counter.

Glazenspoelmachines en poleermachines
Naast horeca vaatwassers, hebben wij ook speciale glazenspoelmachines voor perfect hygiënische glazen. In één was cyclus worden veel glazen tegelijk gespoeld. Maak de glazen verder blinkend schoon met een glazenpoleermachine. Ook voor bestek hebben wij speciale bestekpoleermachines. Nooit geen lange handmatige poleersessies meer, laat deze machines het werk voor u doen.

Welke horeca vaatwasser u ook kiest, al onze vaatwassers zijn van top kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Kenmerken is de krachtige en korte was cyclus waardoor de vuile vaat snel en hygiënisch wordt weggewerkt.

Alles voor een schone vaat

Maak de aankoop van uw horeca vaatwasser helemaal compleet met ons assortiment vaatwas accessoires. Wij hebben verschillende vaatwaskorven voor glazen, bestek en borden. Maar ook voor vaatwasmiddel, naglansmiddel, poleer granulaat en vaatwaspoeder bent u in onze webshop aan het juiste adres.

Koop uw horeca vaatwasser voordelig online

Van plan om een vaatwasser voor uw horeca onderneming aan te schaffen? Koop uw nieuwe professionele vaatwasser voordelig online in onze webshop en profiteer van onze vele voordelen. Omdat uw (spoel)keuken nooit stil staat en een goede professionele vaatwasser absoluut onmisbaar is, komen wij altijd snel leveren. Wij leveren direct uit onze eigen voorraad tegen de scherpste prijzen en met standaard één jaar garantie.