Poleermachines

Een poleermachine zorgt ervoor dat uw glazen en bestek blinkend schoon en vlekvrij zijn. Bespaar tijd met een poleermachine die het werk voor u doet. Nooit geen lange poleersessies meer! Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Bekijk ook: horeca vaatwassers

Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
 1. Granulaat 3 zakken x 4 kg
  €143.99 €119.00
 2. Glazenpoleermachine
  El. vermogen(kW) : 1,2
  €748.99 €619.00
 3. Bestekpoleermachine BP-3000
  El. vermogen(kW) : 0,6
  Capaciteit in eenheden per uur : 3000 stuks
  €1,724.25 €1,425.00
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page

Poleermachine: dé norm in poleren voor de horeca 

Het poleren van bestek en glazen is een tijdrovend klusje en niet altijd even leuk. Daarnaast wordt dit bij veel restaurants en cafés nog handmatig gedaan. Het kan hierdoor voorkomen dat vlekken over het hoofd worden gezien. Wilt u zeker zijn van goed gepoleerde glazen of blinkend bestek? Kies dan voor een professionele poleermachine: dé norm in poleren. Met deze machine bent u ervan verzekerd dat uw glazen en bestek altijd perfect én snel worden gepoleerd. In ons assortiment vindt u verschillende poleermachines:

Bestekpoleermachines
Bestek poleren was nog nooit zo makkelijk. Vul de machine bij met granulaat en plaatst het bestek via de inlaatopening in de bestekpoleermachine. Dankzij het granulaat en de vibratie van de machine, wordt het bestek perfect gepoleerd. Nooit geen lange en saaie poleersessies meer!

Glazenpoleermachines
Deze machine maakt gebruik van beweegbare borstels en een heteluchtventilator om glazen vlekvrij en blinkend schoon te poleren. Ervaar het gemak van een glazenpoleermachine nu zelf en poleer tot wel 350 glazen per uur! De machine is bovendien licht in gewicht en kan dus eenvoudig verplaatst worden.

Alles voor de spoelkeuken

Maak uw aankoop compleet door ook granulaat aan te schaffen, onmisbaar voor onze bestekpoleermachines. Meer apparatuur nodig voor een schone vaat? Bekijk ons brede assortiment voor de spoelkeuken eens. Naast poleermachines hebben wij ook vaatwassers, waterontharders en spoeltafels

Poleermachine voordelig kopen bij GastroDeals

Bent u van plan om een poleermachine aan te schaffen? Kijk dan eens rond in ons assortiment. In onze webshop profiteert u van vele voordelen. Zo bieden wij altijd een scherpe prijs op al onze apparatuur en leveren wij rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Een snelle levering kunnen wij hierdoor garanderen. Op al onze apparatuur leveren wij standaard één jaar garantie.