RVS HORECA KEUKENMEUBILAIR


Stevig, robuust en hygiënisch rvs horeca keukenmeubilair mag niet ontbreken in uw keuken. Zoals werktafels, spoeltafels, kasten en wandschappen. Handig voor het creëren van extra werk- en opslagruimte. Het materiaal is goed schoon te maken, kan tegen een stootje en gaat heel wat jaren mee. Ontdek ons uitgebreide assortiment rvs horeca keukenmeubilair en profiteer van onze scherpe deals. 

Voordelig assortiment rvs horeca keukenmeubilair

Extra opslag- en werkruimte is altijd handig in horeca keukens. Daarom mag rvs horeca keukenmeubilair niet ontbreken. In ons assortiment vindt u o.a. stevige rvs werktafels die de keukenbrigade alle ruimte geeft om prettig te werken. Voor de opslag van keukenmaterialen hebben wij robuuste rvs kasten. Deze kasten kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor intensief gebruik. Ook rvs wandschappen zijn handig om extra opslagruimte te creëren. Ze zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen en gebruiken de ruimte efficiënt. Speciaal voor de spoelkeuken hebben wij rvs spoeltafels waardoor het voorspoelen van de vuile vaat makkelijker wordt gemaakt. Daarnaast hebben wij ook nog rvs etagères, rvs onderstellen voor kookapparatuur en rvs rekwerken in ons assortiment. 

RVS in de horeca: een veilige keuze

Alleen de meest hygiënische materialen zijn welkom in horeca keukens. Dankzij de gunstige eigenschappen van rvs, is dit hét materiaal om te gebruiken in de horeca. Maar ook in andere omgevingen waar hygiëne een belangrijke rol speelt, zoals medische instellingen en laboratoria. Het materiaal is namelijk super stevig en robuust waardoor het tegen een stootje kan en niet snel slijt. RVS heeft hierdoor een lange levensduur. Bovendien neemt het materiaal geen kleur- of smaakstoffen op en heeft het geen invloed op de smaak van voedingswaren. Last but not least: dankzij het vlakke oppervlak is rvs zeer grondig en makkelijk schoon te maken. Zo bent u verzekerd van maximale hygiëne. Daarom is rvs horeca keukenmeubilair de juiste keuze in uw keuken. 

RVS horeca keukenmeubilair kopen bij GastroDeals

Wij hebben altijd dé scherpste deals! Ook in rvs horeca keukenmeubilair. Profiteer van onze lage prijzen, ons uitgebreide assortiment voor de horeca en een snelle levering. Door slim in te kopen kunnen wij onze prijzen laag houden. Zo laag zelfs dat wij de laagste prijsgarantie bieden. Bovendien bent u verzekerd van een snelle levering in 24 tot 48 uur. Ook dat is de GastroDeals garantie. Bestel uw rvs horeca keukenmeubilair voordelig online. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen al geleverd.