RVS meubilair

Onmisbaar in iedere professionele keuken: zeer hygiënisch en robuust RVS meubilair. Ideaal voor het creëren van extra werkruimte of opslag dat daarnaast voldoet aan de strenge hygiëne en kwaliteitseisen. Het materiaal is sterk en robuust waardoor het heel wat jaren meegaat. Bekijk ons brede assortiment, van werktafels tot spoeltafels en wandschappen, en bestel direct online.


Ons assortiment RVS meubilair

In ons assortiment vindt u een breed aanbod RVS meubilair voor de professionele keuken. Handig en onmisbaar voor het creëren van extra werkruimte of opslag. Zo creëert u met onze RVS wandschappen een handige extra opslag aan de muur. Ideaal voor het opbergen van pannen, kruiden of glaswerk. Met een RVS werktafel creëert u eenvoudig extra werkruimte voor het bereiden van de lekkerste gerechten, broodjes of salades. Een zeer welkome toevoeging in iedere drukke keuken. Daarnaast hebben wij ook RVS spoeltafels, etagères, kasten en rekwerk in ons assortiment.

De voordelen van RVS in de professionele keuken

Overal waar professioneel gekookt wordt, van vakantieparken tot cafés en pizzeria’s, is het belangrijk dat het materiaal voldoet aan de hoogste hygiëne en kwaliteitseisen. Dankzij de gunstige eigenschappen van RVS, is dit hét materiaal om te gebruiken in de professionele keuken. Waarom? Wij zetten alle voordelen op een rij:

  1. RVS voldoet aan de strenge HACCP eisen.
  2. Het materiaal is robuust en stevig. Het kan dus tegen een stootje en slijt niet snel. Door dit duurzame aspect gaat het materiaal zeer lang mee.
  3. Het materiaal neemt geen kleur- of smaakstoffen op en heeft geen invloed op de smaak van voedingswaren. Met een gerust hart kunt u dus hygiënisch gerechten bereiden.
  4. Het materiaal is bestand tegen (voedings)zuren.
  5. Het materiaal is eenvoudig in onderhoud en zeer goed schoon te maken.