Horeca koeling

Koel uw drank en voedselwaren op de juiste temperatuur met ons brede aanbod horeca koeling. Onmisbaar voor een hoogwaardige kwaliteit en optimale smaakbeleving van de gerechten uit uw keuken. Professioneel koelapparatuur bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren al onze koelingen direct uit voorraad tegen de scherpste prijzen! 

 


Breed assortiment horeca koeling

Horeca koelingen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en maten. Van een kleine barkoelkast tot een glasdeurkoelkast en een complete koelcel. Door ons brede assortiment vindt u in onze webshop altijd wat u nodig heeft voor ieder budget. U kunt kiezen uit een groot aanbod vertrouwde merken zoals: Liebherr, Combisteel, Gram en Ecofrost. Gevonden waar u naar op zoek was? Uw koelapparatuur bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop.

Hoe kiest u de juiste horeca koeling?

Met zoveel keuze uit verschillende professionele koelingen, wordt het knap lastig kiezen. De aanschaf van de meest geschikte horeca koeling voor uw onderneming vraagt om een weloverwogen beslissingen. Waar u als ondernemer allemaal op moet letten? Wij zetten het graag even op een rijtje:

  1. Omgevingstemperatuur: de omgevingstemperatuur in uw keuken is van grote invloed op stekkerklare koelapparatuur of apparatuur dat op een separate aggregaat draait. Hoe warmer uw keuken, hoe meer energie de koeling zal verbruiken. Kiest u bij stekkerklare apparatuur? Hou dan rekening met voldoende ruimte voor de condensor om de warme lucht mee af te voeren.
  2. Ruimte en routing: niets is zo vervelend als apparatuur dat in de weg staat. Kijk kritisch naar de beschikbare ruimte in uw professionele keuken en ga na of er voldoende ruimte is voor het apparatuur dat u wilt gaan aanschaffen. Zorg ervoor dat de routing voor het keuken- en barpersoneel zo efficiënt mogelijk blijft.
  3. Capaciteit: zorg voor een toekomstbestendige investering door alvast vooruit te kijken. Kijk nu enkel naar de capaciteit die u nu nodig heeft, maak ook een schatting van de verwachte groei en zorg ervoor dat uw koelapparatuur hierop aansluit.
  4. Duurzaamheid: check het energie label van de horeca koeling die u wilt gaan aanschaffen. Energiezuinige koeling is namelijk goed voor het milieu én voor uw portemonnee! De mate van zuinigheid wordt aangegeven met energie labels van A tot G, waarbij A het meest zuinig is. Apparatuur met een A label is vaak duurder in aanschaf maar verdient zich op de lange termijn terug door besparing in energiekosten

Snelle levering van uw koelapparatuur

Uw onderneming staat nooit stil. Wij ook niet. Doordat wij de meeste horeca koelingen rechtstreeks uit voorraad leveren, kunt u rekenen op een snelle service. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan spreken wij in overleg met u de snelst mogelijke levertijd af. Ook na levering kunt u rekenen op onze service. Al ons koelapparatuur is voorzien van minimaal 1 jaar garantie