De scherpste horeca deals

Wij zijn GastroDeals, leverancier van scherp geprijsde apparatuur en dé webshop voor horeca en grootkeukenprofessionals. Wij vinden het belangrijk om ons brede assortiment goedkoop, snel en betrouwbaar te leveren. In samenwerking met enkele grootkeukenbedrijven hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring in de horeca branche. Zo zijn wij een partner waar u op kunt vertrouwen.

"Onze klanten geven ons een 8,8! Benieuwd wat zij te zeggen hebben? Bekijk onze referenties >"

Voorraden

Wij begrijpen als geen ander dat niemand in de horeca van negen tot vijf werkt. U kunt niet dagen wachten op een nieuwe horeca koelkast, vaatwasser of afzuigkap. Apparatuur heeft u snel nodig zodat u de heerlijke gerechten uit uw keuken kunt blijven serveren.


Ons ruime assortiment apparatuur hebben wij grotendeels op voorraad. Zo kunnen wij direct vanuit ons centrale magazijn in Emmeloord leveren. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van importeurs en distributeurs en kunnen wij een snelle levering garanderen. Wel zo handig!

"GastroDeals: dé webshop voor horeca professionals"

De laagste prijzen

Onze prijzen houden wij laag door in grote hoeveelheden direct bij de fabrikant in te kopen. De kostenbesparing die wij hiermee realiseren, rekenen wij direct door in onze verkoopprijzen.Onze producten zijn zo scherp geprijsd dat wij een laagste prijsgarantie geven. Wanneer u hetzelfde artikel bij een concurrent goedkoper ziet, leveren wij dit product voor dezelfde prijs. Benieuwd hoe dit precies zit? Lees onze spelregels.

Vragen en service

Natuurlijk vinden we het belangrijk om uw vragen te kunnen beantwoorden, daarom zijn we tijdens kantooruren gewoon. Verder staan we u ook via email en chat heel graag te woord. U kunt rekenen op onze jarenlange expertise. Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw onderneming? Vraag het ons gerust!