Koelwerkbanken

Een koelwerkbank is in iedere professionele horeca keuken onmisbaar. Ervaar het gemak van de koeling en werkbank in één. Gebruik de koeling om uw producten vers te houden en op de juiste temperatuur te bewaren terwijl u op de gekoelde werkbank de lekkerste gerechten bereidt. Praktisch en functioneel. Bekijk ons assortiment koelwerkbanken en bestel direct online.


Koelwerkbanken voor iedere professionele keuken

Alle koelwerkbanken in ons assortiment zijn super praktisch, gemaakt van stevig en duurzaam RVS materiaal en onmisbaar in iedere professionele keuken. Voor iedere horeca keuken hebben wij een geschikte gekoelde werkbank, klein of groot. Met lades of klapdeuren. Zonder of met glasopstand. Keuze genoeg! Benut de ruimte in uw keuken maximaal. Voor de compacte horeca keuken hebben wij de 2-deurs werkbank. Op zoek naar meer ruimte? Bekijk dan eens onze 3- en 4-deurs werkbanken. Voor iedere onderneming hebben wij de perfecte gekoelde werkbank. Ontdek onze vele modellen:

Koelwerkbanken 2,3 en 4-deurs
Verschillende formaten gekoelde werkbanken voor de kleine óf grote professionele keuken. Zo kunt u altijd de ruimte in uw keuken maximaal benutten.

Koelwerkbanken met lades
Liever lades in plaats van klapdeuren? Bekijk dan ons aanbod koelwerkbanken met lades. Ook de combinatie met lades én klapdeuren is mogelijk.

Pizzawerkbanken
Speciaal voor de professionele pizzeria hebben wij pizzawerkbanken waarmee u in een handomdraai de lekkerste pizza’s maakt. Het pizzadeeg kan in de koeling rijzen terwijl u op de werkbank pizza’s bereidt.

Saladierés
Een saladiere, ook wel saladette genoemd, is ideaal voor het maken van de lekkerste salades en broodjes. U heeft uw ingrediënten namelijk altijd direct bij de hand en slaat ze eenvoudig weer op in de koeling.

Welke koelwerkbank u ook kiest, bij ons kunt u rekenen op scherpe prijzen en een vlotte levering. De gekoelde werkbanken zijn vervaardigd uit duurzaam RVS materiaal en voldoen hiermee aan de strenge HACCP eisen. Dit materiaal wordt vaak toegepast in de horeca vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast is dit materiaal erg sterk, onze gekoelde werkbanken kunnen dus tegen een stootje. De werkbanken in ons assortiment zijn uitgerust met een automatisch ontdooisysteem en hebben geforceerde koeling.

Uw koelwerkbank voordelig online bestellen

De perfecte koelwerkbank gevonden? Gefeliciteerd! Bestel hem voordelig online in onze webshop en profiteer van onze vele voordelen. Wij kopen groot en slim in, dat ziet u direct terug in de prijs. Daarnaast hebben wij al onze producten gewoon op voorraad. Hierdoor kunnen wij vlot levering. Handig toch? Vragen of meer informatie nodig? Bel ons gerust.