Bierkoelers

Het lekkerste bier serveert u met een goede bierkoeler. Op zoek naar een speciale bierkoelkast of een fustenkoeling? Wij hebben het. Met een goede bierkoeler bent u altijd verzekerd van perfect gekoeld bier. Een absolute must voor ieder café of restaurant. Zeg nou zelf, bier is goed gekoeld het lekkerst, toch? Maak een keuze uit ons assortiment en bestel eenvoudig online.


Ons assortiment bierkoelers

Voor perfect gekoeld bier hebben wij verschillende mogelijkheden in ons assortiment. Welke bierkoeler u ook kiest: hij is van professionele kwaliteit en wij leveren hem direct uit voorraad.


Fustenkoeling
Voor goed gekoeld bier uit de tap is een fustenkoeling onmisbaar. Deze koeling houdt uw biervaten altijd goed op temperatuur. Kan ook gebruikt worden voor het koelen van kratten frisdrank of bier. De fustenkoelers worden stekkerklaar geleverd, aansluiten is dus een makkie. Plaatst de koeler onder de bar, steek de stopper in het stopcontact en klaar is Kees!


Bierkoelkasten
Serveert u liever uit de fles? Dan hebben wij speciale bierkoelkasten met glazen deuren als perfecte bier koeling. Hierdoor worden uw flesjes aantrekkelijk gepresenteerd én het bier goed gekoeld bewaard. Verkrijgbar in een compact model dat bekend staat als een barkoelkast én een groot model, de glasdeur koelkast.


Bier is koud het lekkerst!

Een koud biertje op een heerlijke warme zomerdag is het lekkerste wat er is! Zorg ervoor dat u uw bier altijd perfect koel serveert. De beste gemiddelde biertemperatuur is tussen de 7 en 10 graden. Niet te koud en niet te warm. Als bier te koud geserveerd wordt, verliest het wat van de smaak. En een lauw biertje wil niemand, toch? Met de bierkoelers uit ons assortiment bent u altijd verzekerd van perfect gekoeld bierkwaliteit.

Bierkoeler voordelig online bestellen

Bestel uw nieuwe bierkoeler voordelig en eenvoudig online in onze webshop. Bij ons profiteert u altijd van scherpe prijzen én een vlotte levering. Wij kopen groot in en leveren direct uit voorraad, dat voordeel merkt u direct. Naast koelingen voor bier vindt u in onze webshop een nog groter assortiment horeca apparatuur: van koelkasten tot fornuizen, ovens en vaatwassers.


Meer informatie of hulp nodig met uw bestelling? Op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 staat wij per e-mail, telefoon en chat voor u klaar.