Bier koelkasten

Een heerlijk koel biertje, wie wil dat nou niet? Met een bier koelkasten presenteert u uw bierflesjes aantrekkelijk én serveert u ze altijd goed op temperatuur. Voor welke bier koelkast kiest u? Groot en opvallend of compact zodat de koeling niet in de weg staat? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.


Welke bier koelkast kiest u?

Om uw bierflesjes gekoeld te bewaren en te presenteren heeft u de keuze uit twee modellen bier koelkasten. Het compacte model, ook wel een barkoelkast genoemd, kan eenvoudig achter of onder de bar geplaatst worden. Zo wordt de ruimte achter de bar efficiënt gebruikt. Deze koeling staat namelijk nooit in de weg. De bierflesjes houdt u op deze manier altijd binnen handbereik waardoor u snel kunt serveren. Met het grote model, de glasdeur koelkast variant, kunt u flink wat bierflesjes koelen en presenteren. Dit model is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welk model bier koelkast u ook kiest, met de bierkoelers uit ons assortiment heeft u uw gekoelde bierflesjes altijd binnen handbereik.

Ook koeling voor tapbier!

Serveert u ook tapbier? Fusten, biertonnen en vaatjes blijven in een fustenkoeling goed op temperatuur. Zo kunt u met een gerust hart goed gekoeld tapbier serveren. Onmisbaar in het café! Bekijk ons assortiment en bestel rechtstreeks uit onze voorraad.

De GastroDeals garantie

Bestel in onze webshop en profiteer van onze vele voordelen. Omdat wij direct uit voorraad leveren, kunnen wij een snelle levering garanderen. En dat ook nog eens tegen scherpe prijzen! Dat is de GastroDeals garantie. Bestellingen vanaf €500,- komen wij gratis leveren. Wij leveren standaard één jaar garantie op al ons apparatuur.