Fustenkoelingen

Stroomt er bier uit de tap? Dan mag een fustenkoeling niet ontbreken. Een fustenkoeler houdt fusten biertonnen en vaatjes op de ideale serveertemperatuur. Zo kun je altijd perfect gekoeld bier tappen. Vandaag voor 15:00 uur besteld, is morgen al geleverd!

We can't find products matching the selection.

Perfect gekoeld tapbier met een fustenkoeling

Tapbier verdient het om op de juiste temperatuur geserveerd te worden. Alleen dan komen de smaken goed tot hun recht. Daar zijn onze fustenkoelingen voor. Een fustenkoeler doet waar hij goed in is: het snel koelen en op temperatuur houden van fusten, biertonnen en vaatjes. Het bier is hierdoor altijd goed gekoeld en op een constante temperatuur. Klaar om te serveren! De juiste temperatuur is een belangrijke voorwaarde bij het serveren van bier. Niemand wordt blij van lauw bier. Maar te koud is ook niet goed. Hoe lager de temperatuur, hoe minder je proeft. Dat maakt een goede fustenkoeling een must om de bar draaiende te houden en de gasten tevreden. De fustenkoelers zijn bovendien ook geschikt voor het koelen van kratten frisdrank en bierflesjes.

Fustenkoelers voor de horeca

Voortaan ook altijd goed gekoeld bier tappen? Dat heeft u een fustenkoeling nodig. Alle fustenkoelers in ons assortiment zijn van professionele kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Wij leveren onze fustenkoelingen stekkerklaar. Aansluiten is makkie! Stekker in het stopcontact steken en de koeling is klaar voor gebruik. U kunt direct beginnen met het koelen van uw fusten, biertonnen en vaatjes. Kies uit onze verschillende modellen. Serveert u naast tapbier ook nog bier uit de fles? Hou uw groene en bruine flesjes goed gekoeld met een van onze bierkoelkasten. Op alle fronten goed gekoeld bier: een must in uw horecazaak.

Fustenkoeling voordelig online bestellen

Bestellen doet u eenvoudig en voordelig online in onze webshop. Profiteer van onze scherpe deals! Wij kunnen onze prijzen laag houden door slim en groot in te kopen. Zo laag zelfs dat wij de laagste prijsgarantie bieden. Uw fustenkoeling vindt u nergens goedkoper! Is het product voorradig? Dan kunnen wij razendsnel binnen 24 tot 48 uur leveren. Vandaag voor 15:00 uur besteld, is morgen al geleverd. Ook dat is de GastroDeals garantie.