Fustenkoeling: perfect gekoeld bier uit de tap

Met een goede fustenkoeling serveert u altijd perfect gekoeld bier uit de tap. Onmisbaar voor ieder café en restaurant. Zorg voor een optimale smaakkwaliteit van bier door op de juiste temperatuur te serveren. Kies uw fustenkoeling uit ons brede assortiment en bestel rechtstreeks uit onze voorraad. Snelle levering gegarandeerd! 

Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
 1. Gamko fustenkoeling FK2-25/4R
  was €2,317.15 Special Price €1,971.09 €1,629.00
 2. Maxxfrost fustenkoeler FK-2D
  Inh. Bruto (Ltr) : 413
  Type Koeling : Geforceerd
  Afsluitbaar : Ja
  was €1,899.70 Special Price €1,433.85 €1,185.00
 3. Fustenkoeler FK-1D
  Inh. Bruto (Ltr) : 238
  Type Koeling : Geforceerd
  Afsluitbaar : Ja
  was €1,197.90 Special Price €901.45 €745.00
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page

Optimale bier kwaliteit door de fustenkoeling

Fusten, biertonnen en vaatjes blijven in de fustenkoeling op een constante temperatuur waardoor u altijd de heerlijkste gekoelde biertjes uit de tap kunt serveren. Want eerlijk is eerlijk, niemand wil lauw bier drinken. Naast bierfusten, kunt u de fustenkoeling ook gebruiken voor het koelen van kratten frisdrank en kratten bier.

De fustenkoeling aansluiten en gebruiken

De compacte koelers van Gamko en Maxxfrost leveren wij stekkerklaar. Hierdoor wordt het aansluiten een eitje. Plaats de koeler onder de bar, steek de stekker in het stopcontact en klaar is Kees! Na levering kunt u dus vrijwel gebruik maken van uw fustenkoeling. U kunt dus direct perfect gekoeld bier serveren.

Gastrodeals tipt: de compacte en groene Gamko fustenkoeling

Vindt u het lastig kiezen? Dan tippen wij de koeling van Gamko. Deze koeling staat garant voor een lager stroomverbruik. Hierdoor kunt u tot wel 57% besparen op uw energiekosten! Deze fustenkoeling bereikt daarnaast snel de perfecte biertemperatuur voor een optimale smaakbeleving.

Snel geleverd!

Is uw huidige koeler kapot of heeft u gewoon snel een nieuwe nodig? Dat kan. De producten in onze webshop leveren wij vrijwel altijd rechtstreeks uit onze eigen voorraad met onze eigen transportservice. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen. Zo kunt u dus snel de lekkerste tapbier serveren. Verder nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.