Heetwaterdispensers

Een heetwaterdispenser brengt grote hoeveelheden water snel op de juiste temperatuur. Handig voor het razendsnel serveren van thee, geschikt voor kannen en losse kopjes. Vrijwel alle heetwaterdispensers is ons assortiment zijn handmatig te vullen met water waardoor ze ook geschikt zijn voor locatie zonder wateraansluiting. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

We can't find products matching the selection.

Bravilor heetwaterdispensers

De heetwaterdispensers in ons assortiment zijn van het gerenommeerde merk Bravilor. Dit merk is een grote en betrouwbare speler op het gebied van koffie en thee apparatuur. Al onze heetwaterapparaten hebben een modern design, zijn geschikt voor intensief gebruik en zijn makkelijk te gebruiken. De dispensers zijn voorzien van droogkookbeveiliging zodat u het apparaat veilig kunt gebruiken. De heetwaterapparaten zijn handmatig te vullen en daardoor ook geschikt voor locaties zonder wateraansluiting. Ervaar het gemak van een heetwaterapparaat nu zelf, bestel eenvoudig in onze webshop.

Heetwaterdispenser kopen bij GastroDeals

Bestellen in onze webshop betekent profiteren van vele voordelen: zoals de laagste prijsgarantie, snelle levering uit voorraad en een breed assortiment horeca apparatuur. Zo vindt u in onze webshop alles wat u nodig heeft voor uw bedrijfsrestaurant of horeca onderneming.