RVS warmkasten

RVS warmtekasten

Een warmtekast mag niet ontbreken in uw horeca keuken. Handig voor het warmhouden van gerechten of het voorverwarmen van borden. Profiteer van onze lage prijzen en snelle levering. Bestel uw warmkast voordelig online!

Bekijk ook: alle rvs kasten | alle warmhoudapparatuur

We can't find products matching the selection.

Warmtekasten voor de horeca

Een warmtekast combineert meerdere functies in één. Dankzij de warmhoud functie is de warmkast ideaal voor het voorverwarmen van borden of het warmhouden van gerechten. Handig voor het ‘parkeren’ van gerechten bij het doorgeef- of uitgiftepunt. Maar daar blijft het niet bij. De warmtekast zorgt ook voor extra werkruimte. Het stevige werkblad kan gebruikt worden om gerechten te garneren of de laatste finishing touch toe te voegen.

De warmkasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met een standaard diepte van 700mm en een hoogte van 850mm. De kasten zijn zowel enkel- als dubbelzijdig bedienbaar. De enkelzijdige kasten zijn alleen via de voorzijde te bedienen en kunnen tegen een wand geplaatst worden. De dubbelzijdig bedienbare warmkasten kunnen zowel aan de voor- en achterzijde bediend worden. Deze modellen zijn in het bijzonder geschikt voor het uitgiftepunt. De temperatuur van de warmtekasten is naar wens in te stellen tussen 30 en 90°C. Ook zijn de stelpoten in hoogte verstelbaar voor de optimale werkhoogte. Alle warmkasten in ons assortiment zijn vervaardigd van robuust en modern rvs. Het vlakke werkblad maakt een grondige en makkelijke reiniging mogelijk. De warmtekasten voldoen hierdoor aan de HACCP eisen.

Warmtekast kopen bij GastroDeals

Bestel uw warmtekast voordelig online. Wij zijn dé webshop voor horeca en foodprofessionals. Profiteer van onze lage prijzen, ons uitgebreide assortiment en onze snelle levering. Wij hebben alles wat u nodig hebt voor uw horeca keuken. One-stop shopping! Doordat wij slim inkopen hebben wij altijd dé scherpste (gastro)deals. Bovendien kunnen wij snel uit voorraad leveren. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is zelfs morgen al geleverd.