Professionele sapcentrifuges

Met een professionele sapcentrifuge serveert u met gemak de lekkerste verse sappen en smoothies. De sapcentrifuges zijn ideaal voor iedere bedrijfskantine, restaurant, hotel of café. Ze zijn geschikt voor intensief gebruik en van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk ons assortiment professionele sapcentrifuges en bestel direct online.

We can't find products matching the selection.

Ons assortiment professionele sapcentrifuges

In ons assortiment vindt u professionele sapcentrifuges van de merken Robot Coupe en Santos. Uitermate geschikt voor veelvuldig en intensief gebruik en hierdoor ideaal voor gebruik in de horeca. De sapcentrifuges zijn eenvoudig in gebruik. Voeg wat gesneden fruit of groenten toe en laat de centrifuge het werk doen. Het resultaat is heerlijke verse sap. De professionele sapcentrifuges zijn voorzien van een zeer krachtige en geruisloze motor. Door het lage geluidsniveau, kunnen de sapcentrifuges in het bijzijn van de klant worden gebruikt.

De sapcentrifuge aan het werk zien? Bekijk hoe de Robot Coupe sapcentrifuge met gemak de lekkerste sappen maakt. 

Professionele sapcentrifuge kopen bij Gastrodeals

Uw nieuwe sapcentrifuge voor de horeca of professionele keuken bestelt u eenvoudig en snel online in onze webshop. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Omdat wij direct uit voorraad leveren, kunnen wij een snelle levering garanderen. Zo kunt u snel de lekkerste verse sappen serveren.