Sushi vitrines

De sushi vitrines in ons assortiment zijn ontworpen om op de toonbank te plaatsen. Dankzij het moderne design, zorgt de sushi vitrine ervoor dat uw sushi op de perfecte temperatuur gekoeld én gepresenteerd wordt. Ook te gebruiken als tapas vitrine! Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig on onze webshop tegen scherpe prijzen.

Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
 1. Sushivitrine 42L
  Temp.bereik(°C) : 0 / 12
  Inh. aantal GN : 4x 1/3
  Type Koeling : Statisch
  €871.20 €720.00
 2. Sushivitrine 52L
  Temp.bereik(°C) : 0 / 12
  Inh. aantal GN : 4x 1/3
  Type Koeling : Statisch
  €913.55 €755.00
 3. Sushivitrine 62L
  Temp.bereik(°C) : 0 / 12
  Inh. aantal GN : 6x 1/3
  Type Koeling : Statisch
  €943.80 €780.00
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page

Hoshizaki sushi vitrines

Vertrouw op de jarenlange ervaring van Hoshizaki, dé hoogwaardige fabrikant van koelvitrines en ijsmachines. De sushi vitrines van dit top merk zorgen ervoor dat de vochtigheidsgraad en de temperatuur continu op peil worden gehouden. Hierdoor blijft de sushi langer vers en smaakt het net zo goed als dat het eruitziet. Daarnaast ontdooien de vitrines niet waardoor er geen condenswater op de sushi kan druppelen. De kwaliteit van de sushi wordt hierdoor altijd gewaarborgd. Kortom: de sushi vitrine is onmisbaar in ieder sushi restaurant! Meer vragen over dit product? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Ook geschikt als tapas vitrine

De sushi vitrines in ons assortiment zijn ook goed te gebruiken als tapas vitrine. De vitrines hebben een modern design wat garant staat voor een gekoelde én aantrekkelijke presentatie van uw hapjes. De tapas vitrine kunt u op vrijwel iedere counter of toonbank kwijt. Handig!

Gratis levering

Uw nieuwe tapas of sushi vitrine komen wij gratis en snel leveren, en dat tegen de scherpste prijs! Omdat wij vrijwel altijd rechtstreeks uit onze eigen voorraad leveren, kunt u rekenen op een vlotte levering. Standaard leveren wij één jaar garantie. Profiteer nu van onze vele voordelen.