Mini koelcellen

Mini koelcellen

Een flinke koeling nodig maar geen ruimte voor een complete koelcel? Wij hebben de oplossing met mini koelcellen. Deze kleine koelcellen gebruiken de inwendige ruimte zo optimaal mogelijk.

Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
  1. Mini koelcel incl. koelunit
    Breedte (mm) : 1000
    Diepte (mm) : 1000
    Hoogte (mm) : 2340
    €3,689.29 €3,049.00
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page

Kleine koelcellen voor compacte ruimtes

Is een horeca koelkast te klein en heeft u geen ruimte voor een complete koelcel? Wij hebben de oplossing met mini koelcellen. Deze kleine koelcellen benutten de inwendige koelruimte optimaal. Er wordt geen ruimte verspild aan sta- of loopruimte. Vooral in smalle ruimtes zijn onze mini koelcellen ontzettend handig. Plaats een paar kleine koelcellen naast elkaar voor nog meer koelcapaciteit en bespaar ruimte. Deze compacte koelingen zijn ideaal voor kleine horecazaken en sportverenigingen met smalle ruimtes. Een complete koelcel neemt vaak behoorlijk wat ruimte in. Dat probleem is met een mini koelcel opgelost. De ruimte die nu wordt bespaard kan een stuk van het looppad zijn of gebruikt worden als extra werk- of opslagruimte.

De mini koelcellen in ons assortiment mogen dan wel klein zijn, ze zijn groot in het koelen van uw voorraad. De koelingen zijn voorzien van krachtige koelmotoren. De temperatuur blijft hierdoor constant en goed op pijl. Zelfs bij vele deuropeningen! De koelingen zijn voorzien van LED binnenverlichting en worden geleverd inclusief roosters en bijbehorende koelunit. De koelingen worden als losse modulaire panelen geleverd die eenvoudig zelf te monteren zijn. Dat scheelt veel gedoe met passen en meten! De panelen passen door elke deur en de mini koelcel is zo makkelijker op de juiste plek te krijgen. De koelunit leveren wij er stekkerklaar bij. Na aansluiting is de koeling direct klaar voor gebruik. 

Komt u er niet helemaal uit? Vraag het ons! Iedere werkdag kunt u met ons chatten, bellen of mailen.

Mini koelcel voordelig online bestellen

Bestel uw kleine koelcel voordeling online en profiteer van onze scherpe deals. Wij houden onze prijzen laag door groot en scherp in te kopen. Zo laag zelfs dat wij de laagste prijsgarantie bieden! Naast koelingen vindt u in ons brede assortiment alles voor uw horecazaak. Bovendien leveren wij een groot deel van ons assortiment direct uit voorraad in 24 tot 48 uur. Vandaag voor 15:00 uur besteld, is vaak morgen al geleverd. Ook dat is de GastroDeals garantie.