Glazenspoelmachines

Met een glazenspoelmachine bent u verzekerd van maximale hygiëne! De machine spoelt glazen op een hoge temperatuur voor blinkend schone glazen. Alle glazenspoelers in ons assortiment zijn voordelig geprijsd. Profiteer van onze lage prijzen en bestel online in onze webshop.

Bekijk ook: alle horeca vaatwassers | poleermachines

Set Descending Direction
View as Grid List

4 Items

per page
 1. Glazenspoeler SL 350
  El. vermogen(kW) : 2.9
  Geleverd inclusief : 1x bestekkorf, 1x glazenkorf
  €1,288.65 €1,065.00
 2. Combisteel glazenspoeler SL 350 DP incl. afvoerpomp
  El. vermogen(kW) : 2.9
  Geleverd inclusief : 1x bestekkorf, 1x glazenkorf
  €1,433.85 €1,185.00
 3. Glazenspoeler SL 350 DP DDE incl. afvoerpomp en zeepdoseerpomp
  El. vermogen(kW) : 2.9
  Geleverd inclusief : 1x bestekkorf, 1x glazenkorf
  €1,615.35 €1,335.00
Set Descending Direction
View as Grid List

4 Items

per page

Glazenspoelmachines voor een maximaal schoon resultaat

Worden de glazen nog altijd met de hand gespoeld in uw horecazaak? Dat kan sneller en hygiënischer! Met een glazenspoelmachine bent u altijd verzekerd van blinkend schone glazen. Anders dan bij het handmatig spoelen van glazen, zorgt een glazenspoeler voor een constante en hoge spoeltemperatuur. Vuilresten, bacteriën en virussen maken hierdoor geen schijn van kans! Gemiddeld worden de glazen in een glazenspoelmachine minimaal 90 seconden gespoeld op een hoge temperatuur tussen 80-90°C. Dit zijn de perfecte condities voor maximale hygiëne. Bij het met de hand spoelen worden deze temperatuur niet gehaald. Niet voor niets wordt machinaal spoelen door KHN aangeraden. 

Alles voor een blinkend schone vaat vindt u in ons uitgebreide assortiment. Altijd voor de scherpste deals! Precies zoals u van ons gewend bent. Wij hebben alles voor uw spoelkeuken. Zoals professioneel vaatwasmiddel, diverse modellen horeca vaatwassers, spoeltafels en poleermachines. Hulp nodig met uw bestelling? Vraag het ons gerust! Iedere werkdag staan wij per telefoon, chat en e-mail voor u klaar. 

Tips om meer uit uw glazenspoeler te halen

Een glazenspoelmachine of glazenspoeler is ontzettend handig voor gebruik in de horeca. Met de juiste tips haalt u nog meer uit uw machine. Zoals in combinatie met een osmosesysteem dat het water ontkalkt waardoor u nooit meer hoeft te poleren. Vlekvrij glaswerk rechtstreeks uit de glazenspoeler, hoe handig is dat! Bovendien verlengt dit de levensduur van uw glazenspoelmachine. Kalk is de grootse vijand van vaatwassers. Let ook op een goed filterinstallatie waardoor u het water niet regelmatig hoeft te verversen. Bent u van plan de glazenspoeler achter de bar te gebruiken? Kies dan voor een machine met dubbele wanden zodat geluidsoverlast geen probleem is. Gebruik ook altijd de juiste glazenkorven voor afwijkende glazen om vervelende glasbreuken te voorkomen.

Glazenspoelmachine kopen bij GastroDeals

Wij hebben altijd dé scherpste deals! Ook in glazenspoelmachines. Profiteer in onze webshop van lage prijzen, een uitgebreid assortiment en een snelle levering. Door slim in te kopen houden wij onze prijzen laag. Zo laag zelfs dat wij de laagste prijsgarantie bieden. Uw glazenspoelmachine vindt u nergens goedkoper! Bovendien kunt u rekenen op een snelle levering. Wij leveren een groot deel van ons assortiment direct uit voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen 24-48 uur leveren. Bestelt u uw glazenspoeler vandaag voor 15.00? Dan komen wij zelfs morgen al leveren. Ook dat is de GasroDeals garantie.