Gastronorm vrieskasten

Ervaar het gemak van een gastronorm vrieskast. Ze zijn niet alleen een kei in het vriezen van uw levensmiddelen, ze voldoen ook aan de gastronorm standaard waardoor GN bakken en platen eenvoudig in de vriezer geplaatst kunnen worden. De ruimte wordt zo optimaal benut. Maak nu zelf kennis met deze efficiëntie vrieskasten. Bestel eenvoudig in onze webshop.

We can't find products matching the selection.

De norm in vriezen!

De gastronorm vrieskasten in ons assortiment zijn speciaal ontworpen voor een effectieve opslag van uw vriezerproducten. Maakt u veel gebruik van gastronorm bakken? Dan is dit de vriezer voor u. Uw gastronorm bakken en platen plaatst u namelijk eenvoudig in de gastronorm vrieskast. Handig toch?
De ruimte tussen deze bakken en platen is minimaal waardoor de vriezer optimaal wordt benut. Maak uw koeling helemaal compleet met een gastronorm koelkast uit ons assortiment. 

Alleen de beste gastronorm vrieskasten

De vrieskasten in ons assortiment zijn zeer zorgvuldig geselecteerd. Koeltechniek, betrouwbaarheid, levensduur en gebruiksvriendelijk zijn kernwoorden bij het samenstellen van ons assortiment. Ook de prijs is een belangrijk aspect bij de samenstelling van ons assortiment. Bestelt u in onze webshop? Dan profiteert u altijd van onze voordelen. Meer informatie of hulp nodig met kiezen? Wij staan voor u klaar met passend advies.