Vrieswerkbanken

Vrieswerkbanken

Een vrieswerkbank is ruimtebesparend en multifunctioneel. Met deze vriezer én werktafel in één kunt u efficiënt werken.  Gebruik de ondervriezer om uw producten op de juiste temperatuur te bewaren terwijl u het werkblad gebruikt voor het bereiden van gerechten. Bekijk ons assortiment en bestel voordelig online. 

Vrieswerkbanken voor iedere professionele keuken

Voor iedere keuken hebben wij een geschikte vrieswerkbank: van een compacte 2-deurs tot een grote 4-deurs variant met extra veel opbergruimte. Keuze genoeg! Alle werkbanken in ons assortiment zijn gemaakt van duurzaam en stevig RVS materiaal en onmisbaar in iedere professionele keuken. De afgeronde hoeken, afneembare laden en deurdichtingsrubber zorgen voor een makkelijke reiniging. In ons assortiment vindt u vrieswerkbanken in verschillende temperatuur bereiken tot maximaal -25°C, in hoogte verstelbare poten, diverse koelmiddelen en afmetingen. Optioneel ook verkrijgbaar met verrijdbare poten en afsluitbare deuren. Kortom: voor iedere professionele keuken hebben wij een geschikte werkbank. Hulp nodig met uw keuze? Chat, bel of mail met ons!

Maak ook kennis met onze brede aanbod koelwerkbanken, koelkasten en vriezers.

Uw vrieswerkbank gratis en snel geleverd

Uw nieuwe werkbank én vriezer in één bestelt u eenvoudig online. Profiteer van onze vele voordelen, waaronder een gratis en razendsnelle bezorging. Vandaag voor 15:00 uur besteld, betekent vaak morgen al geleverd. Wij kopen groot in, dat ziet u direct terug in de prijs. Niet voor niets hebben wij de scherpste deals en zijn wij dé horeca webshop.