Bestekpoleermachine

Met een bestekpoleermachine wordt bestek eenvoudig en razendsnel vlekvrij gepoleerd. Nooit geen saaie handmatige poleersessies meer! Bekijk ons assortiment en bestel rechtstreeks uit onze voorraad.

Bekijk ook: alle poleermachines

Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
  1. Bestekpoleermachine BP-3000
    El. vermogen(kW) : 0,6
    Capaciteit in eenheden per uur : 3000 stuks
    €1,724.25 €1,425.00
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page

Hoe werkt een bestekpoleermachine? 

Een bestekpoleermachine is heel eenvoudig in gebruik. Voor gebruik vult u de machine bij met granulaat. Dit is een natuurlijk product wat er voor zorgt dat bestek gepoleerd wordt. Nadat het bestek uit de vaatwasser komt, kan het eenvoudig via de inlaatopening in de machine geplaatst worden. Vervolgens doet de machine het werk. Door middel van het granulaat en de vibratie van het machine, wordt uw bestek perfect gepoleerd. Het granulaat voor de machine vindt u gewoon in onze webshop en hoeft u slechts één keer per drie maanden te vervangen.
De machine aan het werk zien?

Bekijk hoe de Fruscol SH3000 bestekpoleermachine met gemak bestek poleert.

Alles voor een blinkende vaat

Naast poleermachines hebben wij alles wat u nodig heeft voor een schone vaat. Van horeca vaatwassers tot vaatwas- en naglansmiddel. In onze webshop vindt u op deze manier alles wat u nodig heeft. Bestelt u in onze webshop? Dan profiteert u bovendien van onze vele voordelen: laagste prijsgarantie – levering direct uit voorraad – minimaal 1 jaar garantie en gratis levering vanaf €50,-.