IJsopslagbunkers 

Met een ijsopslagbunker heeft u altijd voldoende ijsblokjes of schilferijs tot uw beschikking. De opslagcapaciteit van de ijsbunkers in ons assortiment variëren tot wel 348 kg. Betaal niet teveel voor uw ijsopslagbunker. Bij GastroDeals.nl hebben wij de laagste prijs garantie. Daarnaast voorzien wij de opslagbunkers van minimaal 1 jaar garantie.

Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per page
 1. IJs opslag bunker 200 kg
  Breedte (mm) : 870
  Hoogte (mm) : 1000
  Bunkercapaciteit (kg) : 200
  €2,026.75 €1,675.00
 2. IJs opslag bunker 350 kg
  Breedte (mm) : 1250
  Hoogte (mm) : 1000
  Bunkercapaciteit (kg) : 350
  €2,939.09 €2,429.00
Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per page

De juiste ijsopslagbunker kiezen 

Een ijs opslagbunker is een ideale opslag voor uw ijsblokjes en schilferijs. Voordat u het apparaat aanschaft, kunt u rekening houden met de volgende aspecten:
• Laat de capaciteit van de ijs opslagbunker aansluiten bij de capaciteit van uw ijsblokjesmachine.
• Ga na wat uw dagelijks verbruik is en waar de piekmomenten liggen.
• Voor het berekenen van de gewenste capaciteit kunt u rekening houden met het volgende: 1 kilo ijsblokjes is voldoende voor ca. 15 glazen

Bestel uw ijsopslagbunker in onze webshop

De ijs opslagbunkers in ons assortiment zijn vervaardigd van rvs. Het rvs is niet alleen uitermate duurzaam maar tevens hygiënisch. Het metaal is eenvoudig te reinigen. Ook de afgeronde, naadloze hoeken zorgen voor schoonmaakgemak. De bunkers zijn voorzien van stelpoten. Hierdoor kunnen ze op minder vlakke vloeren geplaatst worden. Ervaar het gemak van bestellen in onze webshop en profiteer van onze vele voordelen: snelle levering direct uit voorraad - gratis levering bij bestellingen vanaf €50 - standaard één jaar garantie - de laagste prijsgarantie.