Snelkoelers

Met een snelkoeler kunt u uw warme gerechten binnen no-time koelen en vriezen zónder kleur- en smaakverlies. Ideaal voor iedere professionele keuken. In ons assortiment snelkoelers vindt u blastchillers voor het snel koelen en schockkoelers voor het razendsnel invriezen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig en snel uit onze webshop.


De voordelen van een snelkoeler

Op de piekmomenten in uw keuken wilt u nog steeds dezelfde hoge kwaliteit gerechten blijven serveren met maximale efficiëntie. Met behulp van een professionele snelkoeler kunnen warme gerechten direct na bereiding worden gekoeld zonder smaakverlies en 5 tot 7 dagen worden bewaard. Extra handig als u op die drukke momenten snel de lekkerste gerechten wilt serveren.

Hoe werkt een snelkoeler?

Een snelkoeler zorgt ervoor dat uw warme gerechten en ingrediënten razendsnel gekoeld worden conform de strenge hygiëne eisen in de horeca. Door producten snel te koelen of te vriezen, worden bacteriën en ziektekiemen op afstand gehouden. De kleur- en smaakkwaliteit wordt bovendien optimaal behouden. Snel producten koelen? Met een blastchiller bereikt uw product binnen 90 minuten de +3 ºC. Met een schockvriezer kunt u producten zelfs binnen 4 uur naar -18 ºC brengen. Hierdoor blijven uw gerechten lang houdbaar zonder dat het zijn smaak verliest. Het grote voordeel? Hierdoor kunt u grote hoeveelheden gerechten van de voren bereiden.

Uw snelkoeler snel geleverd!

Uw keuken staat nooit stil. Wij ook niet. De meeste producten leveren wij rechtstreeks uit voorraad. Daarnaast werken wij met een eigen transportservice waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wel zo handig!