Bierkoelkasten

Bier drink je natuurlijk perfect gekoeld. Daar zijn onze bierkoelkasten voor. Een bierkoelkast koelt uw kostbare groene en bruine flesjes op de ideale serveertemperatuur. Een must in iedere horecazaak. Kies uit onze compacte of grote opvallende modellen bierkoelingen. Vandaag voor 15:00 uur besteld, is morgen al gratis geleverd!

Set Descending Direction
View as Grid List

36 items

Page
per page
  1. Koelkast 2 glasdeuren zwart INS-1000R BL
    Breedte (mm) : 1253
    Diepte (mm) : 710
    Hoogte (mm) : 2092
    €1,862.19 €1,539.00
  2. Koelkast 3 glasdeuren zwart INS-1530R BL
    Breedte (mm) : 1880
    Diepte (mm) : 710
    Hoogte (mm) : 2092
    €2,588.19 €2,139.00
  3. Koelkast 3 glasdeuren FCU-1200
    Breedte (mm) : 1600
    Diepte (mm) : 610
    Hoogte (mm) : 1973
    €1,954.15 €1,615.00
  4. Koelkast 3 glasdeuren zwart JDE-1530R BL
    Breedte (mm) : 1880
    Diepte (mm) : 710
    Hoogte (mm) : 1997
    €3,176.25 €2,625.00
Set Descending Direction
View as Grid List

36 items

Page
per page

Bierkoelkasten voor perfect gekoeld bier

Lauw bier, daar maak je niemand blij mee. Maar ook te koud is niet goed. De smaak van het bier komt hierdoor niet goed tot zijn recht. U begrijpt het al: er komt nogal wat kijken bij de ideale serveertemperatuur van bier.  Een bierkoelkast maakt het u makkelijk. Laat uw bierflesjes goed opvallen dankzij de glazen deuren en hou het bier tegelijkertijd perfect gekoeld. De bierkoelkasten in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik. De krachtige koelmotoren houden de temperatuur stabiel, zelfs bij vele deuropeningen. Want bierbestellingen gaan natuurlijk hard.

Bierkoelkasten zijn er in verschillende afmetingen, modellen en uitvoeringen. Achter de bar is meestal weinig ruimte. De compacte modellen barkoelkasten zijn dan perfect. Ze benutten de ruimte optimaal, kunnen zowel achter als onder de bar geplaatst worden en zijn verkrijgbaar in 1 tot 4-deurs model. De compacte bierkoelkasten staan nooit in de weg en zorgen ervoor dat er altijd gekoelde bierflesjes binnen handbereik zijn. En als het een maatje groter mag, zet u uw bierflesjes nog meer in de spotlights met onze hoge modellen glasdeur koelkasten. Het stijlvolle slanke design van de koelingen, de glazen deuren en de binnenverlichting laten uw bierflesjes en blikjes extra goed opvallen. De roosters zijn vaak verstelbaar. Hierdoor past er dus ook met gemak een kratje bier in de hoge koeling. De handige opzetranden houden flesjes goed op hun plek en voorkomt dat ze uit de koeling kunnen vallen. Aan alles is gedacht bij onze bierkoelkasten. 

Stroomt er ook bier uit de tap? Speciaal voor het koelen van tapbier hebben wij fustenkoelingen. Op alle fronten perfect gekoeld bier. Wat ons betreft een absolute must in de horeca. 

Zo kiest u de juiste bierkoeling

Bierkoelkast kopen, stekker in het stopcontact en klaar? Niet helemaal. Iedere horecazaak is anders. Het is belangrijk om de koeling daar op af te stemmen. De bierkoelingen verschillen in temperatuurbereik, inhoud, type koeling (statisch of geforceerd), het ontdooisysteem, koelmiddel en het energieverbruik. Bovendien speelt de omgevingstemperatuur van uw keuken of bar een rol. Hou rekening met deze factoren om verzekerd te zijn van de beste technische prestaties. 

Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Vraag het onze adviseurs! Zij staan iedere werkdag voor u klaar via de chat, telefoon en email en helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte bierkoelkast voor uw zaak. 

Bierkoelkast voordelig online kopen bij GastroDeals

Een keuze kunnen maken? Uw nieuwe bierkoelkast bestelt u voordelig online in onze webshop. Profiteer van ons uitgebreide assortiment, snelle levering, gratis levering vanaf €50,- en onze scherpe deals. Wij hebben alles voor de horeca. En dat ook nog eens tegen voordelige prijzen! Zo voordelig zelfs dat wij de laagste prijsgarantie bieden. Uw nieuwe bierkoelkast vindt u nergens goedkoper. Bestelt u vandaag voor 15:00 uur? Dan komen wij morgen al leveren. Ook dat is de GastroDeals garantie.